Български
Английски

Нашата мисия

Работим усърдно в областта на съвременните технологии и внедряваме в индустрията и ежедневието екологични концепции и иновативни решения. Всичко в името на една чиста и зелена България.

За нас

About Eco Power Systems
Еко Пауър Системс е създадена през 2004 г. Тя наследява опита и дейностите на няколко търговски дружества, които са работили в сферата на екологичните технологии от 1996 г. Еко Пауър Системс се превърна в един от водещите играчи, който предлага решения за възобновяема енергия на пазара в България.
Еко Пауър Системс е специализирана в проектиране и доставка на високотехнологични решения за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни системи, които отговарят на нуждите на домакинства, търговски клиенти и правителството. Ние имаме доказан опит в предоставянето на най-високо качество на продуктите и услугите в България и много други страни.
Еко Пауър Системс предлага иновативни, надеждни и съобразени с екологията и околната среда системи за управление. Всички продукти и решения, които предлагаме, отговарят на най-високите стандарти за качество и сигурност.

Нашата стратегия

Eco Power Systems strategy
  • Иновативно мислене
  • Гъвкавост и адаптивност
  • Умерена ценова политика
  • Високо качество на решенията
  • Реинвестиране в технологии за опазване на околната среда
  • Лоялност и взаимно доверие

Новини и последни проекти

Горивен активатор
Active FUEL
Active FUEL

Active FUEL е горивен хиперйонизатор. Намлява разхода на гориво, подобрява работата на двигателя, увеличава неговата мощност, удължава експоатационния период и значително подобрява екологичните параметри на изгорелите газове.

Повече
До 30 kWp свързана с мрежата фотоволтаична централа
Image 02

До 30 kWp свързана с мрежата фотоволтаична централа, покривна, в Югозападна България.

Повече
До 5 kWp независима фотоволтаична централа
Image 03

До 5 kWp независима фотоволтаична централа в Североизточна България.

Повече
  • Copyright © 2016
    Eco Power Systems